ELECTORALEEveniment

CENTRUL DE COMUNICARE JUDEȚEAN MARAMUREȘ: 35 de incidente în legătură cu procesul electoral, dintre care 15 s-au confirmat

Datele centralizate la nivelul județului Maramureș arată că procesul de vot s-a desfășurat în condiții de normalitate, fără a fi perturbat de incidente grave.

Până la această oră au fost semnalate 35 de incidente în legătură cu procesul electoral. Dintre acestea, 15 s-au confirmat, 2 nu s-au confirmat, iar alte 18 sunt în curs de verificare.

Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5600 de lei.

De asemenea au fost sesizate 3 posibile infracțiuni și 1 posibilă tentativă de fraudă la vot.

În toate cazurile au fost înregistrate dosare penale și se continuă cercetările.

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic, au fost verificate 271 de persoane și 254 de vehicule, fiind aplicate 67 de sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim că astăzi, peste 1200 de angajați ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Maramureș au fost implicați în misiuni de menținere a ordinii publice, asigurarea protecției secțiilor de vot și cercetarea incidentelor electorale.

După încheierea votării, angajații Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenați în misiuni care privesc asigurarea condițiilor de securitate pentru transportul de către președinții birourilor electorale a dosarelor cu rezultatele votării, a buletinelor de vot și a celorlalte documente rezultate în urma votării, către birourile electorale județene.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Maşină în flăcări în Satu Nou de Jos

Redactie

IMAGINI VIDEO INCREDIBILE: Vezi cum au fugit doi tineri după o razie a poliţiştilor din Baia Mare pentru combaterea prostituţiei (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Ionel Bogdan și Gabriel Ștețco au inaugurat prima dintre cele trei investiții de 63 de milioane de euro din fonduri europene la Aeroportul Internațional Maramureș

Redactie

1 mesaj

mo iunie 9, 2024 at 9:56 pm

irelevant, ciordeala conform experientelor anterioare se petrece cand se trec cifrele pe acele procese verbale, din pix, cum se spune…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.