BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: AȘA NU – O membră a unei secții de votare din Baia Mare a pus mâna pe aparatul de filmat al unui jurnalist

Incident grav din punctul nostru de vedere la o secție de votare din municipiul Baia Mare. O membră a secției de votare nr. 55 (Școala Generală ”Nicolae Bălcescu”) s-a ”rățoit” la jurnaliștii care își exercitau meseria în mod onest.

Ba mai mult, reprezentanta unui partid a pus mâna pe aparatul de filmat al jurnalistului. Întrebată fiind de ce a recurs a acest gest, doamna nu a mai scos niciun cuvânt. Bineînețeles a sunat un avocat, candidat și el, pentru a cere probabil sfaturi.

I le spunem noi pe această cale: reprezentantul mass-mediei are dreptul de a filma în interiorul secției de votare pe baza actului de identitate și a legitimației de serviciu.

Înțelegem supărarea unora după ce un trust mass-media din Maramureș a reclamat la Biroul Electoral Județean Maramureș că s-ar fi emis în fals 60 de legimații de presă. Dar de la aceste ”supărări” la asemenea reacții putem spune chiar violente asupra jurnaliștilor acreditați este cale lungă.

Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu

Te-ar putea interesa si

ALARMĂ ÎN DESFĂŞURARE: Un cioban dispărut de joi din zona Sarasău este căutat cu drona salvamontiştilor – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Bravo lor! Elevii din clasa a VI-a de la Școala din Satulung vor participa la faza NAȚIONALĂ a concursului ”Sanitarii Pricepuți”

Vasile Dale

FOC LA COROIENI – Un autocamion a fost mistuit de flăcări la Coroieni (foto)

Vasile Dale

5 mesaje

Alex iunie 9, 2024 at 3:29 pm

Bone, si ce stire e asta?

Raspunde
mo iunie 9, 2024 at 5:56 pm

stirea e ca lipsa transparenta… nimic nou, poate doar alti actori… zi-ne tu daca transparenta e importanta intr-o tara „libera” din punctul tau de vedere? orice derapaj trebuie adus la cunostinta publicului, n-a vrut madame sa stie lumea ca e implicata in procesul electoral? sa fie „cunoscuta”? un soi de „si cu pla-n koor si cu sufletu-n rai”

Raspunde
ASB iunie 10, 2024 at 8:49 am

Ãsta-i rãțoiu’, bãrbatul raței din filmare.

Raspunde
Adi iunie 9, 2024 at 10:43 pm

Urât gest, cei din presă au dreptul de a filma. Faceți-i dosar penal la fătuca asta, a avut o atitudine de mahala !

Raspunde
DOREL DE ROMANES iunie 10, 2024 at 1:27 pm

DA Dorele locotenent de camarila ai castigat cu ajutorul romilor (200lei/bucata, stie toata lumea) si cu ajutorul (financiar) al mamei omida, dirijat pas cu pas de ” dotore, capo de tuti capi ” de Aiud (momentan). Se sopteste pe la colturi ca ai primit ordin de „de la famiglia” sa o instalezi pe Tabita in primarie ca supervizor la tot ce misca acolo (spagi, manevre, licitatii, afaceri imobiliare, tot) Ehhheeeeei Dorele, pe bunul Dumnezeu nu poti sa-l cumperi si vei ajunge si tu unde este drogatu dar diferenta este ca pe tine te vor uita acolo………..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.