BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Membrii comisiei din secția de la Școala nr. 8 ”s-au prăjit”. Au uitat lămpile UV pornite

Caz de cascadorii râsului la o secție de votare din Baia Mare. Lămpile UV au fost uitate pornite întreaga zi, iar toți membrii comisiei din secția de votare arată de parcă tocmai au venit de la plajă.

La fața locului au fost trimise echipaje ale ambulanței pentru a-i consulta pe oameni. Conform surselor noastre aceștia vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pe secția ORL. Se pare că aceștia au suferit arsuri la nivelul pielii dar ar fi afectați și ochii.

Procesul de votare din secția unde s-a produs incidentul nu a fost afectat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Filmat în ipostaze compromițătoare cu o femeie într-un autoturism, un polițist de frontieră de la ITPF Sighet a fost șantajat de un contrabandist cu țigări din Ucraina

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident pe centura Apahida – Vâlcele! Trei persoane au decedat

Redactie

ACTUALIZARE: BEAT CRITA, UN SOFER A ZBURAT CU MASINA PRIN DOUA CASE DIN VISEU DE SUS SI S-A RASTURNAT. PADURARUL DE LA VOLAN S-A ALES CU DOSAR PENAL (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

2 mesaje

mo iunie 9, 2024 at 9:52 pm

domne feri, astia-s imbecilii „implicati” in administrarea proceselor din comunitate…”what does this button do?”(referinta la DeeDee din desenele Dexter’s laboratory pentru cei mai tineri) inteligenta…

Raspunde
Dr X iunie 10, 2024 at 12:12 am

Doamnele astea chiar nu realizeaza ca au fost nu expuse la ultravioletele gen solarii de bronzat ci ca au fost de-a dreptul bombardate cu o cantitate enorma de radiatii UV extrem de periculoase pentru orice tesut viu! Nu au habar de riscul expumerii accidentale
– si asta inseamna 5-10 minute, nu 4 ore – la radiatia UV. Leziuni oculare permanente si cancer!!!! In mod normal lampile UV de acest gen sunt echipate cu senzor de detectie a miscarii si daca se detecteaza prezenta umana ele se opresc automat! Ceea ce azi pare o stire gen hai sa radem cu Dorel, in cateva zile se.va transforma intr-o drama si va urma.o ancheta penala! In pericol au fost toti cei care au votat in sectia respectiva. Mergi la vot si afli din presa ca tocmai ai fost expus involuntar la radiatii UV in urma.carora ai sanse sa te alegi un cancer, parca nu suna chiar bine!!!

INSP:
Radiațiile UV sunt cancerigene (pot produce cancer de piele) și pot produce cataractă, conjuctivite sau alte reacții la nivelul ochilor, motiv pentru care este contraindicat să fie folosite în încăperi în care sunt persoane și este contraindicat să fie folosite pentru dezinfecția mâinilor. De asemenea, ozonul produs de lămpile UV este dăunător pentru căile respiratorii, fiind un puternic iritant, și poate produce crize de astm la persoanele astmatice. Din aceste motive, nu se recomandă folosirea lor de utilizatori casnici, ci doar de personal calificat și instruit în acest sens.

După cum se arată și în comunicatul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), lămpile UV nu sunt recomandate a fi utilizate decât de personalul calificat și nu reprezintă o opțiune pentru sălile de clasă.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.