BREAKING NEWSImportant

Poliţiştii rutieri şi cei de frontieră, acțiuni în trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere

În cursul zilei de astăzi, 09 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu poliţişti ai formaţiunilor rutiere și polițiști de frontieră desfăşoară o amplă acțiune, pe drumurile publice din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, context în care se verifică inclusiv modul în care se efectuează transportul public de persoane.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii urmăresc depistarea șoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, combaterea vitezei excesive, iar în cazul transportului public de persoane efectuate cu autovehicule având mai mult de 9 locuri se urmărește respectarea normelor care reglementează activitatea de transport.

Până la această oră, polițiștii au oprit pentru verificări 45 de autovehicule, fiind verificate 48 de persoane. Pentru neregulile constatate până în prezent au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale, iar ca măsură complementară s-a dispus retragerea a trei permise de conducere.

Polițiștii vor acționa pe anumite tronsoane de drum din județ pe tot parcursul zilei. Vă recomandăm să abordați o conduită preventivă în trafic și să respectați normele rutiere!

Te-ar putea interesa si

A AJUNS ÎN CAPITALĂ: Polițist din Berbești luat la întrebări de un bucureștean după ce și-a parcat mașina aiurea (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE / ACTUALIZARE: Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ pe DN 1C

Redactie

SE ÎNTORCEAU DIN ITALIA: Pentru a nu intra în carantină, doi maramureşeni au încercat să evite controlul de frontieră

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.