BREAKING NEWSELECTORALEEvenimentRecomandate

ALEGERI LOCALE: Dăncuș (PSD) ar conduce în Baia Mare, Zetea (PSD) la județ. Rezultate parțiale – numărătoare partide

După numărarea paralelă a voturilor pentru funcția de primar al Băii Mari în 61 de secții de votare din cele 86 din municipiu, candidatul social-democraților, Doru Ioan Dăncuș, fiind urmat de liberalul Ionel Bogdan. Aceeași numărătoare îi indică foarte aproape la județ pe Gabriel Ștețco (PNL) și pe Gabriel Zetea (PSD), cu un ușor avantaj pentru social-democrat. Numărătoarea PNL îl dă câștigător la județ pe Ștețco.

Primării ce ar fi fost câștigate de PSD: Sălsig, Sarasău, Călinești, Dragomirești, Ocna Șugatag, Băiuț (primar nou), Vișeu de Sus, Bârsana, Sighetu Marmației, Seini, Ulmeni, Șomcuta Mare, Satulung, Boiu Mare, Bicaz, Fărcașa, Satulung, Valea Chioarului, Borșa, Poienile de Sub Munte (mai este o secție de numărat), Mireșu Mare, Vadu Izei, Moisei.

Primării ce ar fi fost câștigate de PNL: Băița de Sub Codru, Groși, Groșii Țibleșului, Tăuții Măgherăuș, Dumbrăvița, Bistra, Băsești, Petrova, Giuleti, Baia Sprie, Rozavlea, Cavnic, Cupșeni (primar nou), Asuaju de Sus, Ruscova, Târgu Lăpuș, Desești. Șișești, Copalnic Mănăștur, Bogdan Vodă, Asuaju de Sus (primar nou), Stâmtura, Vișeu de Jos, Săcel (Ionuț Gabriel Dologa (cel mai tânăr din județ – 28 ani, primar nou).

Datele sunt în schimbare

în actualizare

Te-ar putea interesa si

Mesajul domnului președinte al CJ Maramureș Ionel Bogdan, cu ocazia Zilei de 1 Martie

Vasile Dale

VIDEO: Accidente pe bandă rulantă în Maramureș. Două evenimente în Baia Mare, altul în Săcel

Vasile Dale

Parada colindătorilor – în premieră la ediția din acest an a evenimentului „Crăciun în Maramureș” (galerie foto)

Vasile Dale

4 mesaje

Florin iunie 10, 2024 at 6:24 am

Domnule Dale, verificați informațiile înainte de a svrie. La Moisei primăria a fost câștigată de reprezentantul PSD. Mai atent va rog.

Raspunde
Xib iunie 10, 2024 at 9:36 am

Pe judet psd a luat orasele bogate iar pnl a ramas cu saracia….

Raspunde
Andy iunie 10, 2024 at 11:10 am

Bravo partidelor de dreapta. ati facut performanta sa-i puneti pe tava PSD-ului si primarul de Baia Mare si presedintele consiliului judetean. Felicitari, tot asa sa veniti si la urmatoarele alegeri cu 100 de candidati de dreapta. Spor PSD-ului sa faca ce a facut si pana acuma, ca se pare ca pe restul ori nu-i prea duce capul ori sunt partasi cu partidul trandafirilor. Ne meritam soarta!

Raspunde
Tibisor iunie 10, 2024 at 12:48 pm

Prin urmare,am sfeclit-o !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.