BREAKING NEWSELECTORALEEveniment

Ionel Bogdan: ”Sistemul a câștigat pentru moment, dar asta nu ne oprește în demersul nostru, dimpotrivă”

Mai binele comun și dezvoltarea județului Maramureș și a municipiului Baia Mare rămân în continuare idealurile care mă #motivează. Nu voi înceta niciodată să lupt pentru băimăreni și pentru maramureșeni!

Mulțumesc din suflet celor care au crezut în noi și ne-au susținut, echipei și colegilor mei care au rămas demni și atunci când inamicul a folosit cele mai murdare arme pentru a obține avantaj.

Am pornit în această luptă dispus să generez #schimbarea de care cu toții avem nevoie. Astăzi, am pierdut o bătălie. Este un risc pe care ni l-am asumat. Cred cu tărie că pierde cu adevărat cel care renunță la război atunci când a fost învins într-o confruntare.

Sistemul a câștigat pentru moment, dar asta nu ne oprește în demersul nostru, dimpotrivă. Acesta este momentul în care trebuie să continuăm să luptăm mai motivați decât înainte! Pentru băimăreni și pentru maramureșeni, pentru #BaiaMare și pentru #Maramureș!

Te-ar putea interesa si

Ministrul Marcel Boloș, vizită în Maramureș la trei dintre cele mai performante administrații publice locale din județ: Dumbrăvița, Fărcașa și Groși

Vasile Dale

ÎN WEEKEND: 13 incendii de vegetație uscată în Sighetu Marmației, Rozavlea, Ieud, Vălenii Lăpușului, Șișești, Moisei, Baia Mare, Satu Nou de Sus, Tăuții de Sus și Gârdani

Redactie

Gabriel Zetea (PSD): ”România trebuie să înceapă testarea masivă a populației, pe modelul Slovaciei”

Vasile Dale

6 mesaje

Adrian Mihalcea iunie 10, 2024 at 5:33 pm

Nu, nu sistemul a castigat. Dancus a reusit sa isi mobilizeze alegatorii si tu ai promis pasaje, ai facut live-uri si ai pupat pensionare pe gura. Plus ca te-a inteseat ce faceau ceilalti, ti-ai luat catei (Adi Rusu, Gruparea tulburatilor, Duhul rautatilor etc) si ai inteles ce ai vrut, ai acceptat ce ti-a facut placere. Nu ai pornit sa generezi schimbare pentru ca nu ai putut sa o generezi, planul din 2020 nu era inca implinit, ce sa mai vorbim de noi promisiuni. Nu sistemul a invins, ai pierdut din cauza oamenilor tai, din cauza acelor yes-meni de care te-ai inconjurat si te-au pupat in fund. Dar nu ti-au adus destule voturi, asa ca e timpul sa recunosti ca ai gresit. Fii barbat, macar in ultimul ceas!

Raspunde
mo iunie 10, 2024 at 9:48 pm

stai calm ca stie ca n-avea cum sa iasa primar, dupa ce a sifonat ca un bolnav de cancer in faza terminala banii pentru forta ZU respectiv 0 lei alocati pentru Mun. Baia Mare…hai sa fim seriosi, e o ultima incercare de a parasi scena ca o victima…meri prunc in drumu tau ca nu tz-a simti nime lipsa…

Raspunde
Nicu iunie 11, 2024 at 9:52 am

Faci deja primul pas spre campania de la parlamentare, daca tot ramai șomer. Ești genul care dacă-l scoți pe usa el intră pe geam. Te lipești de orice șansă numai sa nu lucrezi. Nimeni nu te-a chemat și după cum vezi, nimeni nu te vrea. In plus ne-ai făcut un râu, că lumea a preferat un gagicar versat ca Dancus, decât să voteze un familist habarnist că tine. Bine ți-au făcut!

Raspunde
Gogu iunie 10, 2024 at 9:55 pm

Disxurs ipocrit. Doi incapabili, Ionel Bogdan și Gabriel Stetco, si-au luat pnl pe persoana fizica și au înfrânt. Responsabilitate di asumare zero, ii vom vedea pe oportuniștii ăștia doi pe locuri eligibile la parlamentare, membri și simpatizanții pnl mai pot primi o placuta suedeza din partea celor doi incompetenți.

Raspunde
Mephisto iunie 11, 2024 at 5:26 am

Poate te primește Sosoaca acolo este locul tău dacă îmi imaginez nici nu ți-ar sta rău între Luis și Soso

Raspunde
Iugas iunie 11, 2024 at 7:11 am

„Sistemul a invins”. I-auzi la el 🙂
Pai tu nu esti parte din sistem? Nu faci tu parte din ditai partidul politic ce e la guvernare? Nu esti tu (inca) presedinte de CJ?
Tu esti sistemul! Tu esti putregaiul ce mananca Romania!
somay zis mai sus ca esti slab si ca tactica asta de victimizare nu a functionat.
Ce nu ai inteles insa e ca desi a fost ales de mai putin de 10% din persoanele cu drept de vot din BM, primarul ales a fost votat de multi care pur si simplu voiau sa scape de tine.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.