BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Un atacator a fost prins şi este în custodia poliţiei – ACTUALIZARE

În această dimineață polițiștii băimăreni au reușit identificarea si prinderea Unui suspect în cazul atacului de aseară de pe terasa unui restaurant din municipiu. Bărbatul este în acest moment în custodia poliției și este audiat.

Totodată criminaliști au stabilit și faptul că atacatorul a folosit nu un cuțit, ci un ciob de la o sticla de bautura care a fost sparta.

Trebuie să vă mai spunem și faptul că ceilalți doi suspecți sunt căutați de Polițiștii aceștia susțin că este o chestiune de ore până când vor fi prinși.

Pe de altă parte victima este în stare stabilă internată la Spitalul Județean de Urgență din baia Mare cel puțin acest lucru susțin medicii.

ACTUALIZARE

În urma activităților specifice desfășurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și se află în custodia polițiștilor. Victima a rămas internată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/13/exclusiv-video-atac-cu-cutitul-un-baimarean-a-fost-taiat-in-zona-gatului-pe-terasa-unui-bar-ar-fi-trei-atacatori-care-au-fugit-unul-a-fost-identificat-actualizare

Te-ar putea interesa si

Datele mai multor copii au fost folosite de operatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie

Vasile Dale

VIDEO: Teribilist la volan – Depășiri extreme și goană pe trotuar la Buzeşti

Redactie

FOTO: Cine este tânăra din Maramureş care a pus România pe harta frumuseţii mondiale. A câştigat Miss Tourism 2023, la Shanghai

Redactie

1 mesaj

mo iunie 15, 2024 at 12:57 am

etnie? varsta? educatie? insanatosire grabnica victimei!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.