BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Urmărit național, depistat de jandarmii maramureșeni

Ieri 13 iunie a.c., în jurul orei 20:30, în timp ce își efectuau serviciul de patrulare în zona Pieței Revoluției din Baia Mare, echipa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș a observat un bărbat care manifesta un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate în baza de date eDAC s-a constatat că bărbatul în vârstă de 29 de ani figurează ca urmărit național, pe numele său fiind emis încă de ieri un mandat de arestare de către Judecătoria Baia Mare, respectiv a unei solicitări de urmărire de către Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

După ce s-a luat legătura cu Biroului de Investiții Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș pentru confirmarea existenței unui astfel de document pentru persoana în cauză, aceasta a fost condusă la sediul I.P.J. Maramureș și predat pentru continuarea procedurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

Echipa de paramedici de la ISU Baia Mare a reprezentat România la Campionatul Mondial de descarcerare și prim ajutor în traumă ( World Rescue Challenge)

Vasile Dale

PRIMARUL DIN BORŞA SE PLÂNGE DE LOCALNICI – Ion-Sorin Timiș: „Fiecare are de cumpărat ceva. Dimineaţa roșii, la amiaza pâine, seara vin”

Vasile Dale

SIGHETU MARMAȚIEI: Armă deținută ilegal, ridicată de polițiștii specializați în regimul armelor și munițiilor (foto)

Vasile Dale

2 mesaje

ASB iunie 14, 2024 at 12:58 pm

Cum Cri*tos sa denumesti un inspectorat de jamdarmi dupa un infractor celebru? Se vede inca o data ca IQ-ul total al jandarmilor nu ajunge la un numar format din 3 cifre.

Raspunde
Corector iunie 16, 2024 at 1:23 pm

Te-ai blocat în lift b0zg0re asa-i?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.