Important

ZIUA MONDIALĂ A DONATORULUI DE SÂNGE: Polițiștii maramureșeni transformă picătura în infinit cu fiecare ocazie

Uneori, viața unor persoane depinde de o picătură de sânge, iar polițiștii maramureșeni donează sânge frecvent pentru a salva vieți!

Prin acest efort, dar cu efecte pozitive asupra organismului donatorului, putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge.

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, dorim să îi prezentăm pe polițiștii care s-au remarcat de-a lungul timpului și în continuare prestează acest gest umanitar, având numere impresionante de donări de sânge.

De aproximativ 15 ani, agent șef Tirean Cosmin, a început să răspundă pozitiv oamenilor care au nevoie de sânge, având la activ 37 de donări. De asemenea, Cosmin este donator fidelizat și de afereză, având doar în acest an trei donări efectuate.


Pentru că un strop de sânge e șansă la viață, ne mândrim și cu agent șef principal Țura Cristian. Cristi ajută oamenii la nevoie începând din anul 2012, având până în prezent aproximativ 12 donări.

Pentru polițiști, spiritul civic și dorința de donare a venit de la sine. E nevoie de atât de puțin: de un pic de empatie, un pic de timp și un pic de sânge.

Polițiștii vor continua să susțină acest gest nobil pentru ca orice om să aibă dreptul la viață și încurajează cât mai mulți cetățeni să meargă la centrele de transfuzii să doneze sânge.

Te-ar putea interesa si

27 mai Ziua Internațională a Medicinei de Urgență

Vasile Dale

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, cu ocazia Zilei Naționale a României 2023

Vasile Dale

Campania ÎMPREUNĂ SĂ LE FACEM VIAȚA GREA HOȚILOR continuă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.