BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Moarte învăluită în mister la Vișeu de Sus – Femeie găsită decedată în pat cu urme de arsuri

Este anchetă de proporții într-o gospodărie de pe strada 1 Mai din Vișeu de Sus. În aceste moment la fața locului au fost trimise echipajele de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș din cauza unui deces învăluit în mister.

Ce s-ar fi întâmplat

Astăzi dimineață la ora 7.00 o localnică din Vișeu de Sus a alertat autoritățile despre faptul că și-a găsit vecina în vârstă de 44 ani decedată în pat, în propria ei locuință. La fața locului au fost trimise echipaje de poliție dar și echipaje medicale. Din păcate, aceștia din urmă nu au putut face nimic decât să constate decesul.

Polițiștii criminaliști de la Vișeu de Sus în urma examinării exterioare a cadavrului au descoperit urme suspecte de arsuri la nivelul corpului. Drept urmare a fost sesizat procurorul criminalist dar și echipa complexă de cercetare de la IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre se pare că soțul femeii a fost dus la sediul unității de parchet pentru a fi audiat.

Până în acest moment cazul este anchetat ca moarte suspectă. Cadavrul femeii a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Ce spune Poliția

În urma unei sesizări prin apel 112, astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din Vișeu de Sus s-au deplasat, pe strada 1 Mai, unde o femeie a fost găsită decedată într-un imobil.

Cadavrul femeii, de 44 de ani, prezenta arsuri la nivelul corpului, fiind transportat la Serviciul Medicină Legală Maramureș pentru stabilirea cauzei decesului.

La nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru a stabili toate împrejurările decesului survenit și luarea măsurilor legale care se impun, sub coordonarea procurorului de caz.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/16/exclusiv-femeia-gasita-moarta-intr-o-casa-din-viseu-a-fost-stropita-cu-benzina-actualizare

Te-ar putea interesa si

Protest în tăcere pentru Denisa: Lumânări aprinse pe scările Palatului de Justiţie din Baia Mare – foto, video

Vasile Dale

CABINETELE IZA ANUNȚĂ: Primul pacient confirmat pozitiv COVID-19 la Poienile Izei

Vasile Dale

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Un bărbat din Buciumi va sta la închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.