BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandateSport

EXCLUSIV VIDEO: Ținuți ore întregi în soare – Copii și părinți din Baia Mare umiliți la Campionatul Mondial de Fitness din Čačak, Serbia

În perioada 14-17 iunie 2024 la Čačak, Serbia se desfășoară Campionatul Mondial de Fitness pentru copii 8-15 ani. România este reprezentată de 13 sportivi, dintre care 10 sunt din Baia Mare. La acest campionat mondial sunt prezente 13 țări de pe întreg Mapamondul.

Organizarea sârbilor este una execrabilă ne transmit de la fața locului părinții copiilor din Baia Mare. ”Copiii dar și noi suntem ținuți afară de aproape 5 ore. În sala de sport intră doar câte o delegație, restul stăm pe iarbă, pe pături în curte. Nu ni se permite nici să urmărim evoluția sportivilor. Copiii care urmează să participe se cațără pe la geamuri să vadă cine le sunt adeversarii. Încălzirea o fac copiii afară la 31 grade Celsius. Nu li s-a dat nici măcar o sticlă de apă.

Unei fetițe din Venezuela i s-a făcut rău, cel mai probabil de la căldura sufocantă. A venit ambulanța la fața locului. Este incredibil ce bătaie de joc pentru acești micuți sportivi.

Pentru a merge la toaletă trebuie să ne cerem voie. Este una mizerabilă. Deși sunt trei în interiorul sălii de sport, doar una este deschisă. O toaletă turcească mizerabilă. Așa ceva nu se poate în 2024. Este pur și simplu o umilință pentru copilași. Noi părinții nici nu putem intra”

Ce transmitea pe site-ul de prezentare organizatorii

Comitetul de Organizare al Federației Sârbe de Culturism și Fitness cu sprijinul Asociației Sportive din Serbia și Ministerul Sportului din Republica Serbia sunt mândri să anunțe că va organiza Campionat Mondial IFBB de Fitness pentru Copii. Acest eveniment prestigios va avea loc la Sala de Sport a Instituției „Zračak” din Čačak, Serbia, în perioada 14 – 17 iunie 2024. Invităm toate federațiile naționale IFBB să participe la acest campionat remarcabil. Vom sărbătorii spiritul sportivității și excelenței. Alăturați-vă nouă în Čačak pentru a sărbători acest mare campionat mondial!

Te-ar putea interesa si

SMECHERIA: UN BORSEAN CU PERMISUL RETINUT S-A RASTURNAT CU MOTOCICLETA OPRINDU-SE INTR-O POARTA

Vasile Dale

URMĂRIT ÎN TRAFIC: Vitezoman băut prins cu 124 km/h în localitate de polițiștii din Borșa

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Tânărul din Săsar, beat criţă la volan, a fost arestat pentru 30 de zile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.