BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIN ÎN VALURI prin munții Maramureșului: Încă 3 ucraineni au cerut ajutor după ce au fugit de războiul din țara lor

Actiune in desfasurare a salvatorilor montani ai SPJ Salvamont Maramures in zona Repedea, M-tii Maramuresului.

Apelul venit prin 112 ne-a informat despre faptul ca sus in munte 3 cetateni ucrainieni aflati de cateva zile in deplasare sunt extenuati, avand si probleme medicale si solicita ajutor de urgenta.

La caz se deplaseaza 2 echipe de salvatori montani impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera Poienile de sub Munte din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei.

ACTUALIZARE

Cei trei cetateni ucrainieni, unul de 49 ani si ceilalti doi de 29 ani au fost gasiti. Au spus ca se aflau de 3 nopti in munti. Starea de sanatate este buna si li s-au dat alimente si apa iar ulterior au fost coborati pana in localitatea Poienile de sub Munte. Au fost preluati de autoritatile competente. Actiune incheiata. Salvatorii montani s-au retras la baza dupa actiunea care a durat mai bine de 4 ore.

Te-ar putea interesa si

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

Vasile Dale

“Doamne, nici acum nu-mi vine să cred! Un copil cu toată viaţa înainte”. Cătălin, un tânăr de 22 de ani Sălaj, a murit subit în Anglia, unde plecase să muncească

Vasile Dale

Tribunalul Maramureş explică de ce ucraineanul evadat a fost plasat în arest la domiciliu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.