Eveniment

Bărbat din Ulmeni, depistat la volan de polițiștii sălăjeni, băut și fără permis

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru un bărbat din localitatea Ulmeni, județul Maramureș, care a condus un autoturism între localitățile Tihău și Var, fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 15 iunie a.c., la ora 16.15, pe D.N. 1 H, între localitățile Tihău și Var, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Ulmeni, județul Maramureș.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcooică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în aplicația eDAC, s-a constatat că față de autoturismul condus de bărbatul în cauză executorul judecătoresc a dispus măsura sechestrului, în baza unei proceduri judecătorești.

Astfel, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și au întocmit proces-verbal de depistare a autoturismului față de care fusese dispusă măsura sechestrului.

Sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

Ultima ora: Autobuz cu 50 pasageri implicat intr-un accident la intrare in Baia Mare

Vasile Dale

SPJ Salvamont Maramureş intervine pentru căutarea unei femei dispărute în zona Remeţi – actualizare

Redactie

VIDEO, FOTO: Impact frontal la Satulung. Trei victime

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.