BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Doi copii din Poienile de Sub Munte aflați pe trotinetă au fost loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

Accident aseară la Poienile de Sub Munte. Conform primelor informații se pare că doi minori care erau pe o trotinetă electrică au fost surprinși și accidentați de un autovehicul. Imediat după impact conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiștii de la Biroul Rutier Vișeu de Sus.

Cei doi minori, în vârstă de 11 respectiv 15 ani, au fost răniți. Ei au fost preluați de echipajul medical al ambulanței fiind transportați la unitatea medicală.

Polițiștii din Vișeu de Sus de la Biroul Rutier au efectuat cercetări la fața locului și au reușit să îl identifice pe cel de la volan. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 ani care, în urma verificărilor a reieșit că nu posedă permis de conducere.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, vătămare corporală din culpă și păsărirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 16 iunie a.c., la ora 22:10, polițiștii au intervenit la un accident de circulație soldat cu rănirea a doi minori și părăsirea locului faptei de către persoana implicată în producerea acestuia.  

În urma activităților de cercetare efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Poienile de Sub  Munte, bănuit de comiterea faptei. Primele verificări au relevat faptul că în timp ce conducea un autoturism, acesta ar fi efectuat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică care circula din sens opus, pe care se aflau doi minori de 11 respectiv 15 ani. Imediat după impact, șoferul a părăsit locul producerii  accidentului rutier.

Cei doi minori au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că tânărul care a condus autoturismul nu  deține permis de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilometru,  rezultatele fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație și luarea măsurilor legale.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN în Maramureş

Redactie

EXCLUSIV FOTO: ÎȘI BAT JOC ÎN VAMA URZICENI – Români întorși din Germania carantinați de un reprezentant al DSP care NU POARTĂ MASCĂ

Redactie

ZIUA COPILULUI: Mascotele Disney îi așteaptă joi 1 iunie pe copii în Parcul Mare din Vișeu de Sus

Vasile Dale

1 mesaj

Haipa iunie 17, 2024 at 2:36 pm

Ce cautau 2 pe o trotineta? De ce nu aveau casca? Ce cauta pe drumurile publice un copil de 11 ani pe trotineta? Foarte multe intrebari legate de trotinetele astea. Clar soferul este 100% vinovat,dar ce cauta acesti copii pe trotinetele electrice? Exista o legislatie, e modesta cei drept, dar exista. Nimic nu se respecta, iar politia si mai ales politia locala doarme in parcari si in Baia Mare, mai ales la orele diminetii cand e o puzderie de copii pe trotinete electrice in tot orasul, circula cu vineza mare pe trotuare , strazi, cum ii taie capul. De astea o sa tot auzim, pana cand o sa inceapa sa aplice legea!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.