BREAKING NEWSEveniment

TÂNĂRĂ AGRESATĂ DE IUBIT: Lorenzo și-a muscat concubina de ureche dar a și lovit-o. Acum este în arest

Polițiștii din Baia Mare au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 24 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

La data de 14 iunie a.c., un bărbat a sesizat polițiștii de ordine publică din Baia Mare despre faptul că, în spatele unui imobil de pe strada Vasile Alecsandri, o tânără este agresată fizic .

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, unde au identificat victima, o tânără de 22 de ani și pe concubinul acesteia, un tânăr de 24 de ani.

Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, și în data de 12 iunie a.c., tânăra a fost agresată fizic de concubinul acesteia. Victima prezenta urme de violență la nivelul feței și urechii stângi, respectiv o plagă posibil provocată prin mușcătură. Echipajele medicale aflate la fața locului i-au acordate primele îngrijiri medicale.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au continuat cercetările pentru luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

A fost continuată urmărirea penală față de agresor, iar sâmbătă, a fost  luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Ce trebuie să faceți dacă deveniți victima unor astfel de fapte?

  • Conștientizați ceea ce se poate întâmpla și nu tratați situațiile ca pe o stare de normalitate;
  • Sesizați Poliția, sub orice formă o puteți face;
  • Dacă simțiți în pericol din partea agresorului, solicitați polițistului să vă ajute și să elibereze ordin de protecție provizoriu, cu toate implicațiile juridice ce decurg de aici;
  • Nu vă retrageți plângerea! Permiteți polițiștilor să continue activitățile specifice pentru a putea lua măsurile legale care se impun;
  • Contactați organizațiile care vă pot acorda sprijin în acest sens.

Ce spune instanța

MOLNAR LORENZO PAULInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2143/197/P/2024 , din data de 15.06.2024 şi în consecinţă:

În temeiul art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MOLNAR LORENZO-PAUL, sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie în formă continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap la art. 193 alin. (2) – alin. (21) lit. c) cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 15.06.2024, până la data de 14.07.2024 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului Molnar Lorenzo-Paul, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, ca neîntemeiată.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2343/2024  15.06.2024.

Inculpatul a contestat măsura la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO – FOC DE ARTIFICII: 600 kg de articole pirotehnice indisponibilizate azi de polițiștii maramureșeni

Vasile Dale

MĂSURI LUATE PRIN ORDONANȚĂ MILITARĂ: Circulaţie limitată. Nunţi, înmormântări doar cu maxim opt persoane. Grupurile sunt interzise

Vasile Dale

„A fost trântit la pământ și ulterior cusut la spital” | Fugarul Cătălin Cherecheș a fost filmat în Ungaria (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.