BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident rutier la Ferneziu. O persoană cu leziuni la cap a ajuns la spital (actualizare)

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului „Cpt. Marchiş Adrian” Baia Mare a asigurat măsurile PSI în cazul unui accident rutier produs în Ferneziu, pe strada Pârâului.

În urma accidentului a rezultat o victimă, constientă, cu leziuni minore în zona capului. Victima a fost transportată la spital de echipajul de prim ajutor SMURD.

Ce spune Poliția

La un alt accident de circulație au intervenit aseară polițiștii rutieri din Baia Mare, produs pe strada Pârâului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani din Berința, care a condus o autoutilitară, având direcția de deplasare către strada Herja, ar fi pierdut controlul volanului și a derapat în pârâul Herja.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde nu a rămas internat. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și sub coordonarea procurorului continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – CINE MINTE? Primarul anunță că a început testarea angajaților pentru COVID-19, directorul Spitalului Sighet spune că doar mâine (captură informare angajați)

Vasile Dale

VIDEO – Centrul Vechi al Băii Mari s-a curățat după ce viceprimarul cu atribuții de primar a intervenit

Vasile Dale

FOTO: Două autoturisme căutate de autoritățile din Franța și Italia, descoperite în PTF Petea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.