Eveniment

Salvatori montani din cadrul Salvamont Maramureş, la Stagiul de Pregătire Profesională Salvamont – Salvări din Mari Pereți – Cheile Turzii

Timp de trei zile, patru salvatori montani din cadrul Salvamont Maramureş au participat la a doua serie a Stagiului de Pregătire Profesională Salvamont – Salvări din Mari Pereți, organizat în Cheile Turzii, județul Cluj.

Stagiul este destinat îmbunătățirii abilităților salvatorilor în escaladă sportivă, alpinism clasic și via ferrata.

Participanții si-au perfecționat tehnicile necesare pentru intervenții în condiții dificile respectiv salvarea din pereti.
Cheile Turzii, cu relieful său variat, oferă un teren ideal pentru antrenament. Sub supravegherea instructorilor experimentați, unul dintre instructori fiind si salvator montan la SPJ Salvamont Maramures, salvatorii si-au testat limitele în condiții reale.

Stagiul de pregătire a întărit capacitatea operațională și spiritul de echipă al salvatorilor, demonstrând angajamentul Salvamont Maramureş pentru siguranța celor care explorează munții.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Trei răniți, unul încarcerat după ce două mașini s-au izbit în Pasul Hera (actualizare)

Vasile Dale

DESCINDERI: CINCI PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ. O percheziție și la Copalnic Mănăștur

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Povestea cutremurătoare a morții micuței Anais din Mireșu Mare. Avea 8 luni și era singurul copil al familiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.