BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

FOTO: 11 milioane de lei pentru asfaltarea străzilor din comuna CUPȘENI

Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni a semnat ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul pentru asfaltarea drumurilor din comună. Este vorba despre 9,3 kilometri străzi care vor ”cunoaște” asfalt pentru prima dată.

”Lucrarea este deja în desfășurare în comuna noastră. Este asumată de către constructor. Străzile sunt pietruite și urmează a fi asfaltate. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 11 milioane de lei. Aceasta realizare este un pas important pentru comunitatea noastră și este, totodată, o promisiune pentru un viitor mai bun pentru toți consătenii mei” a declarat Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni.

Și nu este primul proiect important pentru comuna Cupșeni pe care primarul Lucia Chermezan a reușit să îl implementeze pentu comunitate. ”Cu #încredere, până la final!” este motto-ul primăriței din Cupșeni, cu toate că au apărut deja cei care se bat cu pumnii în piept că ei sunt cei care au reușit finanțarea proiectului de 11 milioane de lei.

Le răspundem doar cu ce 1-2 mesaje de-ale ”cititorilor”: ”Lăsați laudele după un an sau doi și apoi laudați-vă cu ceva, nu acuma cât sunt actuali primari.” ”Lăudați-vă cu proiecte din noiembrie încolo. Nu acum, cu cele care nu vă aparțin. Primar din Libotin am mai avut. Nu a făcut nimic 12 ani! Absolut nimic pentru comună. Dacă o să faceți ceva, tot respectul. Deocamdată doar dezinformări și minciuni! Mulțumim pentru nimic!”

Te-ar putea interesa si

INFORMARE PREVENTIVĂ: Băimărenii, informaţi pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență

Vasile Dale

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: A ajuns în arestul IPJ Maramureş, după ce a furat prin violenţă un telefon şi 100 de lei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile dezastrului din Borșa – Flăcările au izbucnit prima dată în turla bisericii de lemn ”Înălțarea Domnului”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.