Eveniment

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD PORTOCALIU: După caniculă, ploi şi vijelii

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN pentru intervalul 22 iunie, ora 15 – 23 iunie, ora 10. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică.
În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în jumătatea de nord a Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 50…70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.
Duminică vor fi manifestări de instabilitate atmosferică, local în jumătatea de nord a țării și izolat în rest.
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD PORTOCALIU pentru intervalul 22 iunie, ora 15 – 23 iunie, ora 6. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată.
În intervalul menționat, în Crișana, Maramureș, local în Banat și Transilvania, precum și în nord-vestul Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu viteze la rafală în general de 70…90 km/h, grindină de medii și mari dimensiuni, averse torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…40 l/mp și izolat peste 50 l/mp.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SCANDAL ÎN BAIA MARE – Proprietar bătut de chiriaș, fost bodyguard. Chiriașul susține că doar s-a apărat (actualizare)

Vasile Dale

URMĂRIȚI DE POLIȚIE: Șoferul beat al unui BMW a ajuns într-o curte. Cealaltă mașină a fost abandonată (foto/video)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Urmărit de poliție din Recea, un șofer s-a înfipt cu mașina într-un parapet metalic din Satulung. Pasagerul din spate aruncat prin haion pe carosabil (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.