BREAKING NEWSEvenimentImportantNational

EVENIMENT: 31 august 2024 – FORZA ZU e în MARAMU’!

ForzaZu, cel mai mare festival al hiturilor românești, continuă istoria cu cea de-a 11-a ediție. Pe 31 august, te așteptăm în Baia Mare pe Aeroportul Internațional Maramureș să-i asculți LIVE pe cei mai tari artiști români ai momentului.

#Autorulota ZU din #RadioAventura 2024 a ajuns la Baia Mare aseară, 21 iunie, unde echipa Radio ZU a făcut #marele#anunț: pe 31 august, unim o țară pentru a 11-a oară! De când face radio, Mihai Morar a visat să le dea băimărenilor vestea că #Forza#ZU va uni România în orașul său natal.

Fenomenul Forza Zu a luat naștere în 2011 la #Brașov și a continuat în toate orașele mari ale României, cu sute de mii de participanți, făcând din acest show cea mai spectaculoasă „voce” de karaoke din #România.

Pe 31 #august, toate inimile se unesc într-o singură strigare: FORZA ZU e în MARAMU’!

Te-ar putea interesa si

”Cântăm la Bastionul Măcelarilor” – concert excepțional de folk într-o locație istorică

Redactie

Arestat: Fostul sef al Politiei Rutiere Sighet rezolva accidente rutiere pentru 1.100 euro

Vasile Dale

FOTO: Salvatorii montani voluntari și aspiranți ai SPJ Salvamont Maramureș au reamenajat Traseul Piatra Bulzului

Redactie

1 mesaj

mo iunie 22, 2024 at 8:51 pm

HUIDUi-v-ar toti maramuresenii cu, coloana vertebrala… imi pare rau s-o spun, insa o pata de rusine sa zic asa s-a abatut peste acest eveniment prin sifonarea banilor comunitatii pentru situatii de urgenta de catre tinerii PNL-isti aflati in fruntea Consiliului Judetean, adica Ionel Bogdan si Gabriel Stetco, doua nulitati, trimisi acasa de catre maramureseni, semn ca lumea nu prea o savurat intentia…mai bine continuau lucrarile la barajul Runcu de suma respectiva, ah stai si acolo s-a ciordit in toti acesti ani de cand se „tot termina”?…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.