BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / TRAGEDIE LA REMEŢI: Un tânăr din Săpânţa a murit, iar alţi doi au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN19

În urmă cu puțin timp, pompierii maramureşeni au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier, cu un autoturism implicat, în localitatea Remeți.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detasamentului Sighetu Marmației și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului au rezultat trei victime, din care una rămasă încarcerată. În aceste momente se intervine pentru extragerea acesteia din autoturism.

Victima rămasă încarcerată a fost extrasă din autoturism și transportată la CPU Sighetu Marmației de către un echipaj SAJ. O a doua victimă, tot o persoană de sex masculin, a fost și ea transportată la aceeași unitate spitalicească de către echipajul SMURD.

Celei de-a treia victime, aflată în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajului medical, tânărul de 24 de ani nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Ce spune Poliția

La data de 21 iunie, la ora 23:55, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Remeți a avut loc un accident rutier cu victime.

De urgență, la fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele verifică efectuate, au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe D. N. 19, dinspre Săpânța înspre Satu Mare, ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de pe marginea părții carosabile, iar ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

În urma impactului, un pasager în vârstă de 24 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt pasager, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânărul decedat a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Datorită leziunilor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s a produs accidentul și luării măsurilor.

Te-ar putea interesa si

SFÂNTA MARIA: TÂRGUL ”BUN DE MARAMUREȘ”

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – DROGUL ZOOMBIE din nou pe străzile din Baia Mare. Tânăr cu mișcări incoerente pe strada Electrolizei

Vasile Dale

TERORIZATI IN NOAPTEA DE CRACIUN: MAI MULTI INDIVIZI CU CAGULE AU ATACAT O FAMILIE DIN MOISEI SPARGAND USA DE LA IMOBIL (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.