BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIVITATE FOTO: TRAGEDIE LA SATULUNG – Doi tineri morți în apele unui baraj, unul a reușit să se salveze

Tragedie la un baraj de pe raza comunei Satulung. Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au intrat în apă pentru a se răcori. Doi dintre aceștia au dispărut. Cel de-al treilea a reușit să ajungă la mal și a sunt la 112 pentru a cere ajutor.

La fața locului au fost trimise echipajele pompierilor militari de la ISU Maramureș din Baia Mare și Șomcuta Mare. Aceștia au început căutările.

Conform surselor noastre cei doi tineri dispăruți sunt din Satulung.

ACTUALIZARE

Cei doi tineri au fost găsiți. În aceste momente echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare.

ACTUALIZARE 2

La ora 20.15, prin apel la numărul unic de urgență 112, s-a sesizat faptul că două persoane de 19, respectiv de 34 de ani, s-ar fi înecat intr-o baltă din localitatea Satulung, în zona Castelului Teleki.

La locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detasamentului Baia Mare și a Punctului de Lucru Șomcuta Mare, constând în echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de stingere, barca pneumatică cu 2 scafandri și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, cu un efectiv de 12 pompieri militari.

Cele doua persoane au fost găsite și extrase din apă, însă în ciuda aplicării manevrelor de resuscitare, ambele persoane au fost declarate decedate.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO BORȘA: Ginere de politician urmărit cu focuri de armă. S-a răsturnat de pe un pod cu mașina. Permisul îi era anulat

Vasile Dale

COMUNICAT SLIMM: Toți angajații din învățământul maramureșean și-au primit salariile

Redactie

Cum poți să-ți dai seama dacă ești bun la poker sau doar norocos

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.