BREAKING NEWSEveniment

GRAV ACCIDENT ÎNTRE BOTIZ ŞI CIUPERCENI: Trei maşini implicate, una din Maramureş, o persoană încarcerată – ACTUALIZARE

Accident foarte grav cu trei mașini implicate și cinci victime, conform primelor informații obținute de PresaSM. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 12.40, pe Drumul Național 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni. Cel puțin o persoană a rămas încarcerată, urmând să fie extrasă de către pompierii sătmăreni.

Detasamentul de Pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Botiz. Din primele informații o persoană a rămas încarcerată. La fața locului se deplasează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, cu 14 cadre militare.

ACTUALIZARE, ora 13.40: Ajunse la fața locului, forțele profesioniste al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. S-a procedat cu celeritate la extragerea unei victime rămasă încarcerată, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 45 ani, care a fost predată în stare gravă dar conștientă, echipajelor medicale prezente. Pentru transportul medicalizat al victimelor la Unitatea de Primiri Urgențe intervine și Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple. (ATPVM).

Este important de precizat că mai multe persoane aflate în zonă au sărit imediat să ajute victimele, respectiv au folosit extinctoarele pentru a preîntâmpina orice posibil incendiu. De asemenea, unele persoane civile au ridicat bornele de pe baterie pentru a evita producerea unui scurtcircuit, respectiv a unui incendiu.

Traficul rutier în zonă a fost oprit până la finalziarea intervenției paramedicilor și pompierilor. Victimele sunt preluate de către mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare și din cadrul SMURD.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19 Satu Mare și Sighetu Marmației, între localitățile Botiz și Ciuperceni, județul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a cinci persoane, una dintre ele fiind încarcerată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, precizează cei de la Poliția Română.

Polițiștii rutieri și polițiștii criminaliști urmează să facă cercetările la fața locului și să preleveze probe care să ducă la stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit datelor PresaSM, niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

sursa PresaSM.ro

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

Accident rutier cu victime pe DN 19 între localitățile Botiz și Ciuperceni, județul Satu Mare.

La data de 24 iunie a.c., ora 12.41, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN19, între localitățile Botiz și Ciuperceni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Șimleul Silvaniei, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Sighetu Marmației.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului de 53 de ani, și a patru pasageri aflați în autoturismul condus de către acesta, respectiv un bărbat de 57 de ani și 3 femei, cu vârste de 16 ani, 56 de ani și 57 de ani, toți din municipiul Satu Mare.

De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a conducătorului de 46 de ani, din Sighetu Marmației cât și a 2 pasageri aflați în autoturism, respectiv o femeie de 39 de ani și un băiat de 11 ani, ambii din Sighetu Marmației.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor 3 conducători auto rezultatul a fost negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un taximetrist candidat la alegerile locale din partea USR era dealer-ul tinerilor din Vișeu de Sus. A fost arestat preventiv

Vasile Dale

TENTATIVA: O FEMEIE DIN BAIA MARE A INCERCAT SA SE SINUCIDA CU MEDICAMENTE (FOTO)

Vasile Dale

POLIŢIA RUTIERĂ: Şofer beat criţă prins la volan în Baia Mare. 18 pietoni amendaţi de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.