BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Accident de muncă pe Valea Neagră – Un muncitor a căzut iar TAF-ul a trecut peste el

Accident grav de muncă astăzi pe Valea Neagră – Izvoare, în zona denumită Valea Valăului (sub Igniș). Din primele informații se pare că angajatul unei firme care se ocupa cu exploatarea forestieră a suferit leziuni extrem de grave după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce era pe un TAF. Muncitorul a căzut iar TAF-ul a trecut peste el.

La locul accidentului s-au desplat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, dar și echipaje de poliție. Medicii l-au stabilizat pe muncitor și l-au transportat în stare gravă la Spitalul Județean de urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. Totodată, inspectorii ITM Maramureș așteaptă rezultatele unei anchete pe care firma forestieră a deschis-o.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

Misiune APCE în Macedonia de Nord și întâlnire cu Ministrul Justiției din Republica Moldova

Redactie

TOT IN MISIUNE? TOT IN MISIUNE? POLITISTII SIGHETENI SI-AU LASAT MASINA IN MIJLOCUL INTERSECTIEI O JUMATATE DE ORA (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

Vasile Dale

1 mesaj

A iunie 28, 2024 at 12:01 am

Salvăm repede pe cel care ne taie pădurile, ne scapă de aer curat și apă, fuga fuga, să fie sănătos și el și șefu’ cu zece case..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.