Important

Jandarmii maramureșeni, prezenți la ,,Târgul Serviciilor de Prevenire și Asistență în domeniul Drogurilor”

Jandarmeria Maramureș a participat ieri, 26 iunie, la ,,Târgul Serviciilor de Prevenire și Asistență în domeniul Drogurilor” organizat de Asociația Națională Antidrog- Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș.

Evenimentul face parte din seria activităților dedicate ,,Zilei internaționale împotriva consumului și traficului ilicit de droguri” și are ca scop informarea tinerilor cu privire la efectele nocive pe care le are consumul de substanțe interzise asupra lor, dar și răspunderea legală pentru deținerea și traficul de droguri .

Alături de reprezentanți ai Centrului Antidrog, de polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară și ai Departamentului de Prevenire a Faptelor Antisociale ale IPJ Maramureș, jandarmii maramureșeni au informat tinerii cu privire la consecințele legale ce decurg din săvârșirea faptelor antisociale. Astfel, participanții au aflat care sunt diferențele dintre contravenții și infracțiuni, ce repercursiuni derivă din comiterea acestora, dar și ce putem face pentru a evita producerea unor astfel de fapte. Scopul nostru în cadrul acestei activități este combaterea delicvenței juvenile și a violenței în rândul tinerilor.

Jandarmeria Maramureș, alături de celelalte structuri abilitate ale Ministerului Afacerilor Interne, desfășoară periodic acțiuni de informare și prevenire a consumului de substanțe interzise, dar și de prevenire a delicvenței juvenile și violenței în rândul tinerilor, atât în unitățile de învățământ, cât și în cadrul taberelor școlare sau în centre de tip familial.

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? Lacatoș Maria a dispărut de acasă în 12 februarie. A fost găsită în Gherla (actualizare)

Redactie

Podium pentru pompierii maramureşeni la concursul internațional “Scări”, organizat la Satu Mare

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție pe numele unui băimărean pentru că a ameninţat femeia cu care are un copil

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.