Important

Polițiștii de prevenire și jandarmii montani, alături de copiii din tabăra de la Săliştea de Sus

Odată cu vacanța mare, sezonul taberelor este în plină desfășurare.

La Săliștea de Sus, într-un loc parcă rupt dintr-o poveste, alături de 37 de copii au fost prezenți și polițiștii de prevenire și jandarmii montani pentru a povesti cu aceștia despre siguranța lor în vacanță, în drumeții pe munte sau de orice fel, pentru ca nimic să nu știrbească frumusețea timpului petrecut în vacanță.

Copiii au aflat ce pot face dacă se rătăcesc, ce informații trebuie să cunoască despre ei și locul în care se află, cum trebuie să fie echipați pentru o drumeție pe munte pentru a se descurca și pentru a se proteja de animalele sălbatice precum și cum trebuie să reacționeze.

Copiii au fost deschiși, interesați, atenți, povestitori, au adresat întrebări, și-au imaginat situații în care ar putea fi în pericol și au cerut sfaturi pentru a se descurca. Dovada interesului lor a fost durata activității. Mai bine de un ceas și jumătate polițiștii și jandarmii montani au petrecut cu copiii.

După zâmbete, îmbrățișări și bineînțeles fotografii am plecat și noi încărcați de energia lor bună și cu plămânii plin de oxigen.

Dragi copii, polițiștii și jandarmii vă doresc o vacanță de poveste, cu momente minunate trăite din plin!

Te-ar putea interesa si

NU VĂ LĂSAŢI PORTIERELE DESCHISE: A rămas fără 28.000 de lei, lăsându-şi maşina deschisă şi borseta cu banii la vedere

Vasile Dale

Doi soţi din Baia Mare şi-au transformat curtea în tabără. Prichindeii au renunţat la telefoane şi se bucură de jocuri creative

Redactie

FOTO – Acțiune a Poliției Rutiere pentru combaterea consumului de alcool și a substanțelor stupefiante

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.