BREAKING NEWSEveniment

COMBATEREA CONTRAFACERII DE MĂRFURI: Actiune desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au acționat ieri, în municipiul Sighetu Marmației și localitățile arondate, pentru constatarea, combaterea și prevenirea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrafacerii de mărfuri.

Trei societăți comerciale au fost verificate de polițiști, ocazie cu care a fost constatată o infracțiune pe linia Legii nr. 84 din 1998 privind contrafacerea de mărfuri.

În baza verificărilor efectuate a reieșit faptul că, societatea comercială ar fi expus cu scopul comercializării, 54 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute, purtând denumirea și semnul distinctiv al unor mărci înregistrate.

Articolele, în valoare de peste 7.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Sub supravegherea procurorului de caz, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată.

Te-ar putea interesa si

CONDAMNAŢI: Un tânăr va sta după gratii pentru furt calificat, un altul pentru tentativă de omor

Vasile Dale

FOTO: Ce pagube a lăsat în urmă furtuna abătută asupra localităţilor Vălenii Şomcutei şi Finteuşu Mare

Redactie

Ultimă oră: 5 victime într-un teribil accident rutier produs la Botiza – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.