BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bărbat din Borșa bătut crunt în propria-i casă. Atacatorii: tată și fiu

Agresiune gravă în Borșa, Maramureș. Un localnic a fost snopit în bătaie chiar în propria locuință. A fost lovit cu pumnii și picioarele. Agresorii au fost identificați de poliție. Sunt tată și fiu. Victima se află înternată la Spitalul de Recuperare Borșa. În funcție de concluziile medicului legist, polițiștii ar putea schimba încadrarea juridică a faptei din loviri sau alte violențe în vătămare corporală.

Ce spune poliția

Ieri, 28 iunie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din Borșa au intervenit în urme unui apel 112 la o sesizare privind o agresiune.

Din cele constatate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 65 de ani din oraș, aflându-se la domiciliu, ar fi fost lovit de către doi bărbați cu vârste de 34 și 60 de ani.

Un echipaj SMURD l-a transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate, rămânând internat sub supraveghere medicală.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI ÎN 5 LOCALITĂŢI DIN JUDEŢ: PESTE 100 DE TONE DE AGREGATE MINERALE, INDISPONIBILIZATE

Redactie

VALEA CHIOARULUI / ACTUALIZARE 2: O autocisternă care transporta ciment s-a răsturnat pe marginea drumului. După o oră de resuscitare, şoferul a decedat (foto)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Trafic blocat pe DN17C Săcel – Romuli. Trei mașini implicate într-un acident, 5 victime, un stâlp rupt (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

X iunie 30, 2024 at 8:12 pm

Toader bănuțul a fost

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.