BREAKING NEWSImportant

Oferta educațională pentru clasa a IX-a, anul școlar 2024-2025: Liceul Tehnologic Agricol ,,Alexiu Berinde” Seini

Liceul Tehnologic Agricol ,,Alexiu Berinde” Seini pregătește specialişti pentru agricultura judeţului Maramureș, precum şi a judeţelor limitrofe – Sălaj şi Satu Mare, fiind recunoscut ca un centru al dezvoltării şi promovării agriculturii.

Componenta dominantă a procesului instructiv-educativ desfășurat în această unitate de învățământ o reprezintă foarte buna pregătire teoretică şi practică de specialitate a absolvenţilor săi.

Calitatea învăţământului din şcoală este reflectată şi în rezultatele obţinute în fiecare an la olimpiadele naţionale pe discipline, mai ales la cele de specialitate agricultură şi veterinară. Elevii și cadrele didactice au posibilitatea să participe la o multitudine de proiecte educaționale și de formare profesională, schimburi de experiență, seminarii și simpozioane naționale și transnaționale.

Instruirea practică a elevilor se face în laboratoare, cabinete și în ferma didactică a şcolii, dotată cu echipamente de ultimă generație atât pentru sectorul legumicol şi floricol, cât și pentru cel agricol şi pomicol. În sectorul zootehnic al fermei există o varietate de animale de rasă.

Te-ar putea interesa si

Elevii din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Satulung vor participa la faza NAȚIONALĂ a concursului ”Sanitarii Pricepuți” (FOTO)

Vasile Dale

BRACONAJ: BORSEAN IN FATA JUDECATORILOR DUPA CE A IMPUSCAT TREI CERBI IN CARLIBABA

Vasile Dale

ACȚIUNE PE LINIA CRIMINALITĂȚII ECONOMICE: 12 operatori economici care desfășoară activități de alimentație publică și comercializare cu produse alimentare și nealimentare verificați de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.