BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

PONORÂTA: A fugit de urs! Salvatorii îl căutau prin păduri, dar el stătea liniştit acasă (foto)

Salvamontiştii SPJ Maramureș au fost solicitaţi în zona de pădure a localității Ponorâta, pentru găsirea unui bărbat de 55 ani plecat după ciuperci, dispărut din grupul din care făcea parte de mai bine de 2 ore și jumătate și care nu are telefon mobil la el.

Aparţinătorul apelant spunea că grupul aflat la ciuperci s-a întâlnit cu un urs, s-au speriat și au fugit iar bărbatul căutat de echipele de salvare s-a îndreptat spre o râpă, direcție în care a luat-o și ursul.

O echipă a SPJ Salvamont Maramureș împreună cu o echipa de la ISU Maramureș și cu jandarmi din cadrul IJJ Maramureș au plecat în zona menționată pentru căutarea bărbatului.

După câteva ore bune de căutări s-a constatat că bărbatul este deja acasă, dar a „uitat” să sune la 112 anunţând că a ajuns şi asta in timp ce cele 4 structuri îl căutau, iar echipajul SMURD aştepta pentru a-i acorda primul ajutor.

Te-ar putea interesa si

IPOTEZE MACABRE ALE CRIMEI ODIOASE DIN APA: UNII LOCALNICI SUSTIN CA AR FI FOST URMARITI PENTRU CA AR FI SCOS BANI PENTRU NEPOTI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

IMPACT TERIBIL / ACTUALIZARE: TREI PERSOANE RANITE, UNA INCARCERATA INTR-UN ACCIDENT PRODUS PE CENTURA ORASULUI (FOTO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Doi maramureşeni reţinuţi în cazul crimei pădurarului

Vasile Dale

1 mesaj

lesc iulie 1, 2024 at 6:25 am

s-au intalnit cu ursul sigur, eventual o fumat ceva ciuperca din padure

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.