BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

EXEMPLU DE ONESTITATE ȘI CONȘTIINȚĂ – un bărbat din Sighetu Marmației a găsit pe stradă un portofel cu aproape 1600 euro și 900 lei, pe care    l-a dus la poliție

O lecție de onestitate, conștiință și spirit civic oferită ieri, 30 iunie, de un bărbat din municipiul Sighetu Marmației. Acesta a găsit ieri după-amiază un portmoneu, pe strada 9 Mai din municipiu. În interior se aflau 1595 euro și 904 lei.

Fără a ezita, bărbatul a mers direct la Poliția municipiului Sighetu Marmației, pentru a-l preda.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie din municipiu, care a intrat în posesia banilor pierduți.

Polițiștii apreciază cetățenii cu spirit civic, care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii. Deși restituirea bunului găsit constituie o obligativitate, gestul bărbatului servește drept exemplu pentru întreaga comunitate, iar polițiștii doresc să le transmită încă o dată mulțumiri, tuturor celor care aleg să returneze bunurile găsite.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran: ”Nu vă mai bateți joc de asistenții personali”

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Colonel Florişteanu, control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Avem comunicatul Parchetului MIlitar

Redactie

DURERE FĂRĂ MARGINI: Micuţa Estera a fost condusă azi pe ultimul drum. Mama copilei ucisă sălbatic a leşinat de două ori lângă sicriu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.