BREAKING NEWSImportant

Peste 50 de elevi în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Începând de astăzi, 01 iunie, până la data de 30 august, 55 de elevi ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, efectuează modulul II al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Aceștia își vor desfășura stagiul la structurile de ordine publică din cadrul polițiilor municipale și orășenesti, secțiilor de poliție rurale precum și la posturile de poliție comunală, având posibilitatea să-și pună în valoare cunoștințele acumulate la orele de curs.

În această dimineață elevii au fost primiți la sediul Inspectoratului Județean de Poliție de către specialiștii Serviciului Pregătire Profesională, care le-au prezentat activitățile pe care urmează să le desfășoare și conduita pe care să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional,care are rolul de a supraveghea și îndruma viitorul polițist în această perioadă.

Te-ar putea interesa si

RAPORT AUDIT: 4 comune din Maramureș nu au respectat legea și nu au indexat impozitele și taxele locale cu rata inflației

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat ar fi incendiat o anexă plină cu fân la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Accident grav în Baia Mare. Doi răniți, o victimă încarcerată – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.