BREAKING NEWSTara Lapusului

„Zestrea lăpușană”, în în piațeta din centrul orașului Târgu Lăpuș

Cântecul, jocul și straiul popular din Țara Lăpușului se vor împleti cu voia bună în data de 21 iulie, în piațeta din centrul orașului Târgu Lăpuș.

Casa de Cultură „Vasile Grigore Latiș” și Orașul Târgu Lăpuș vă invită să luați parte la evenimentul „Zestrea lăpușană”, prilej de sărbătoare pentru toți iubitorii de tradiție și autenticitate.

Artiști, originari din țara Lăpușului, au pregătit un recital de excepție cu muzică populară.

Vor urca pe scenă: Violeta Vele, Rebeca Șerban, Daria Pop, Beatris Floare China, Victoria Petrenciuc, Gabriela Ungur, Adriana Muște, Alexandra Bârsan, Maria Gheduțiu, Livia Neag Nistea, Simona Neag, Bianca Latiș, Mariana Cușner, Ana Maria Gherghel, Gabriela Filip, Florin Gherman, Ansamblul „Țibleșul”, Grupul Folcloric Lăturenii , Ansamblul ”Doina Lăpușului” și Ansamblul Casei de Cultură ”Vasile Grigore Latiș”.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți producători locali și meșteri populari din Țara Lăpușului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș și Centrul de Informare Turistică Târgu Lăpuș.

Vă așteptăm cu mare drag!

Te-ar putea interesa si

A VRUT SĂ-ŞI ÎNNOIASCĂ GARDEROBA: Nu a apucat să ajungă acasă cu hainele furate dintr-un magazin, fiind prins de poliţiştii din Târgu Lăpuş

Vasile Dale

CU SALARIILE LA SECRET. Maramureșeanul Buda, fost șef al Poliției Române, actual șef al Poliției de Frontieră a încălcat legea

Vasile Dale

El este șoferul din Dăneștii Chioarului, care beat criță a ucis un om și a fugit ascunzându-se pe un câmp din Pribilești (EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.