BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Accident rutier cu o victimă pe strada Culturii din Baia Mare. Șofer de autobuz beat la volan în Săliștea de Sus

Ieri, 3 iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Culturii din municipiu.

La fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un ucrainean de 54 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre bulevardul Regele Mihai I, înspre strada Progresului, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în fața sa, condus de o femeie de 32 de ani din Borcut.

În urma coliziunii, acesta a fost acroșat într-un alt autoturism, la volan aflându-se un bărbat de 41 de ani.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu au rămas internate sub supraveghere medicală.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Depistați la volan sub influența alcoolului

Combaterea și prevenirea fenomenului infracțional privind regimul rutier este zilnic în atenția polițiștilor maramureșeni. Astfel că, în ultimele 24 de ore au fost depistați în trafic trei bărbați care au condus autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, în municipiul Baia Mare, un bărbat de 32 de ani a fost identificat în trafic de polițiști, pe bulevardul Regele Mihai I, cu o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 32 de ani care a condus un autoturism în localitatea Remetea Chioarului, a fost oprit de polițiștii din Șomcuta Mare, în urma unei sesizări prin apel 112. Bărbatul a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge la spital.

Accident cu 3 autovehciule la Săliștea de Sus

În dimineața zilei de ieri, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un eveniment rutier pe D.J. 186.

Primele cercetări efectuate la fața locului au relevat faptul că, o autoutilitară care tracta o semiremorcă, având direcția de deplasare înspre Săcel, a acroșat atât un autoturism oprit în afara părții carosabile, cât și un autobuz, oprit parțial pe partea carosabilă a sensului de mers. La volanul autobuzului a fost identificat un bărbat de 65 de ani din județul Ilfov.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 65 de ani a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru determinarea alcoolemiei din organism.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările în dosarele penale întocmite.  

Accident la Moisei

Un alt accident rutier s-a produs pe DN18 în centrul localității Moisei. Două autovehicule s-au ciocnit. Din fericire nu au rezultat victime, evenimentul soldându-se cu pagube materiale.

Te-ar putea interesa si

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Vasile Dale

A fost finalizată prima etapă a anchetei privind decesul celor doi bebeluși. Ce spun reprezentanţii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș ” Baia Mare

Redactie

IPJ Maramureș: Siguranță și în vacanță – CĂRĂRILE COPILĂRIEI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.