BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO: Oare coasa și-o bate? – Unicul și singurul ales în fruntea Primăriei Groși își trimite viceprimarul să rezolve problemele localității

În secolul 21, într-un stat al Uniunii Europene, încă mai există drumuri pline cu gropi, ca după bombardamente. Această exprimare a devenit de mult un clișeu de vorbire. Însă reflectă întocmai realitatea, pe care o resimt zi de zi locuitorii de pe o stradă din Groși.

O comună cu 3.600 locuitori. În 2016 cetățenii comunei Groși l-au ales în funcția de primar pe Florin Daniel Boltea. După două mandate, cel de-al treilea a venit fără nicio problemă: a candidat singur și, culmea, a și ieșit primar.

Cel mai probabil de aici și aroganța în vorbire a alesului. Domnia sa nu are timp de dat interviuri jurnaliștilor despre o problemă cu care comunitatea pe care o păstorește se confruntă! E prea ocupat probabil cu bătutul coasei. Cu siguranță știți la ce ne referim.

”Am cerut un punct de vedere primarului referitor la acest drum. Au fost mai multe eschivări din partea acestuia. Totuși ne-a transmis verbal că împreună cu viceprimarul comunei vor încerca să găsească o soluție pentru ca strada să fie pentru moment plombată. Cât despre o asfaltare în întregime nici nu poate fi vorba: nu sunt bani”! au transmis colegii de la PLUS TV Maramureș.

În reportarul video difuzat de colegii de la PLUS TV Maramureș puteți vedea și asculta ce spun cei care locuiesc pe strada respectivă.

video: PLUS TV Maramureș

Te-ar putea interesa si

Canalizare la standarde europene în comuna Bârsana!

Redactie

EXCLUSIV: Prima prelevare de organe din 2023 la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Decizia familiei pacientului de 21 ani a salvat alte vieți

Vasile Dale

BAIA MARE: Arestați preventiv – Alex, Leonardo și Raul (12 – 18 ani) din Baia Mare au tâlhărit prin violență un bărbat și o femeie. Un alt copil de 12 ani nu poate fi cercetat (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.