BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: A plonjat cu BMW-ul în pârâu în pasul Gutâi. Șoferul rănitavea 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inițial a mințit polițiștii și a susținut că era pasager (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în zona DN18 (pasul Gutâi) – Mogoșa. Șoferul unui autoturism BMW nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă, a părăsit partea corosabilă și a plonjat în albia pârâului din zonă.

În urma impactului un bărbat în vârstă de 48 ani a fost rănit. Acesta a reușit să iasă singur din autoturism și a cerut ajutor la 112.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje de descarcerare, două ambulanțe și echipajele poliției din Baia Sprie. Deocamdată nu se știe dacă bărbatul rănit era pasager în autoturism sau dacă el era cel de la volan. Există suspciuni că mașina ar fi fost condusă de o altă persoană care ar fi fugit de la locul evenimentului.

ACTUALIZARE 1

Victima accidentului rutier ar fi declarat polițiștilor că el era pasager în autoturismul BMW. Din acest motiv, se crede că șoferul ar fi ieșit singur și a fugit în pădurile din munții Gutâi. În aceste momente pompierii, jandarmeria montană și polițiștii scotocesc pădurea din imediata apropiere a accidentului.

ACTUALIZARE 2

Anchetatorii bănuiesc că de fapt șoferul ar fi chiar bărbatul de 48 ani care a fost rănit. Mașina este înregistrată pe numele lui. Mai mult, avea chiar cheile de contact asupra lui. Din acest motiv polițiștii cred că acesta minte și că de fapt el era la volanul autoturismului BMW. În consecință bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce spune IPJ Maramureş

Ieri, 8 iulie, polițiștii din Baia Sprie au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Rozavlea, care conducea un autoturism pe D.N.18, ar fi pierdut controlul direcției și într-o curbă la dreapta autoturismul a părăsit partea carosabilă, ajungând în albia râului Săsar.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leviziuni corporale și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: A plonjat cu mașina într-o grădină la Leordina. Alt șofer s-a răsturnat în șanț la Tg. Lăpuș

Vasile Dale

AM AVUT DREPTATE: ”Porcu” și ”Raul Lux” principalii suspecți în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa (FOTO)

Vasile Dale

IA CASTANA, NU E CASTANA: Băimărenii răsuflă ușurați – ”Castaniada” nu se mai ține în wekeendul 27-29 octombrie.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.