BREAKING NEWSImportant

OPT STUDENȚI AU ÎNCEPUT STAGIUL DE PRACTICĂ LA I.P.J. MARAMUREȘ

Începând de astăzi, timp de patru săptămâni, opt studenți din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”  București- Facultatea de Poliție, anul I și II, își vor aprofunda noțiunile teoretice și practice în cadrul structurilor ale I.P.J. Maramureș.

După o întâlnire cu conducerea inspectoratului, studenților le-au fost prezentate aspectele esențiale ce țin de stagiul de practică, de specificul unității, programul orar, activitățile pe care le vor desfășura, precum și conduita pe care aceștia trebuie să o adopte în relația cu cetățenii pe timpul desfășurării intervențiilor.

Scopul acestui stagiu de practică este de a oferi studenților oportunitatea de a aplicate cunoștințele teoretice acumulate în timpul studiilor, precum și perfecționarea deprinderilor practice specifice activității polițienești pe care le vor efectua, într-un mediu real de lucru. Aceștia vor avea șansa de a învăța, de a se dezvolta și de a contribui la eforturile noastre în menținerea ordinii și liniștii publice, precum și în domeniul de investigare a criminalității economice.

Studenții au fost repartizați pe perioada practicii în supravegherea unor tutori profesionali, care au rolul de a îndruma și sprijini activitatea viitorilor polițiști.

Le urăm mult succes în activitatea teoretică și practică!

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – Cum se cumpără voturile rromilor din Baia Mare. Oare cu banii Primăriei?

Redactie

APEL UMANITAR: Să-l ajutăm pe Cristi să iasă învingător din lupta cu boala!

Vasile Dale

Cod galben: Inundatii in Rona de Sus si Rona de Jos. DN18 acoperit de ape (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.