BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

UNGURENI: Se lucrează la reamenajarea a drumului din zona ”Pe Șesuri”

În comuna Cupșeni se muncește de zor. S-a reparat și pietruit drumul care leagă satul Ungureni cu localitatea Lăpuș. Și asta din cauza faptului că foarte mulți localnici din Ungureni au pământ în satul din comuna vecină. Copacii au fost toaletați iar într-o zonă drumul a fost ridicat pentru a nu mai fi inundat.

”Dragi cetățeni ai satului Ungureni,

Cu adâncă recunoștință, vreau să vă mulțumesc celor care ați dat dovadă de bunăvoință și spirit comunitar, implicându-vă activ în toaletarea copacilor și în rearanjarea drumului de Pe Șesuri. Fără sprijinul vostru, aceste lucrări importante nu ar fi fost posibile. Atitudinea voastră de solidaritate și dăruire este un exemplu de urmat pentru întreaga comunitate.

Totodată, vreau să mă adresez celor care au ales să facă scandal în loc să sprijine eforturile comune. A trăi în comunitate înseamnă să colaborăm, să ne ajutăm reciproc și să ne respectăm unii pe alții. Este esențial să ne amintim că un vecin bun este un dar neprețuit. Din păcate, unii dintre noi uită acest lucru și aleg calea conflictului, dar să știți că atitudinea voastră doar ne întărește și ne motivează să continuăm.

În final, vreau să subliniez că doar împreună putem crea un sat în care să trăim cu toții în armonie și respect.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor celor care ați ales să contribuiți pozitiv la aceste acțiuni.

Vă apreciez și vă stimez din suflet!” a transmis primarul Lucia Chermezan.

Te-ar putea interesa si

LA DATORIE: JANDARMII MARAMUREȘENI, RECOMANDĂRI PENTRU TURIŞTI

Redactie

IMPACT FRONTAL: Două persoane încarcerate şi cinci răniţi la Satulung, în urma unui accident rutier. Şoferul unei maşini a adormit la volan (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Motociclist lovit de un microbuz la Sighetu Marmaţiei (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.