BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: O gospodărie din Firiza a fost mistuită din temelii de foc

Un incendiu violent a izbucnit astăzi după amiază în cartierul băimărean Firiza. Din prime informații se pare că o casă de locuit a luat foc.

La fața locului pentru lichidarea incendiului au fost trimise două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare, o cisternă dar și un echipaj SMURD.

La sosirea la fața locului incendiul cuprinsese întreaga gospodărie și ardea generalizat. Suprafața imobilului este de aproximativ 80 mp. Nu au fost semnalate victime.

După o oră incendiul a fost lichidat. Cauza izbucnirii acestuia urmează să fie stabilită.

Casa în care își duceau traiul cele două surori, împreună cu cei opt copii, a fost înghițită de un fum gros. Femeile și cei mici au reușit să se salveze din calea flacărilor. În urma lor, focul a transformat totul în scrum.

Vecină: „I-am văzut pe afară și am văzut numai fum și am strigat ce-i baiul. A fost rapid, s-a extins repede.”

Mătușa copiilor: „Eu am făcut atac de panică. M-am speriat foarte tare. Toți erau acasă și au reușit să se salveze. Cred că voiau să facă baie și de la boiler… cred că s-a supraîncălzit.”

Pompierii au intervenit imediat, dar din construcția din lemn, care se întindea pe mai puțin de zece metri pătrați, nu a rămas nimic.

Mătușa copiilor: „Îi luam la noi, nu-i lăsăm afară, Doamne ferește. Îi ajutăm toți, că sunt copii buni, mamele sunt fără părinți, copiii sunt fără tați, doar cu mamele, vă dați seama cât de greu le este.”

Copiii au vârste cuprinse între 2 ani și 15 ani.

Localnică: „O să le dau hăinuțe că am nepoți de vârsta lor la care le-o rămas hăinuțele. O să le fac pachete cu alimente să le dau, că le-am mai făcut și le-am mai dat. Păcat de copilașii ăia. O să ajutăm. Cred că și satul o să pună bani și o să ajute.”

Anchetatorii urmează să afle cauza incendiului.

Te-ar putea interesa si

AMPLE ACŢIUNI ÎMPOTRIVA CONTRABANDEI: 14.800 pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

Alături de o echipa dedicată și capabilă, vom reuși – Ancuța-Rafila Cupșa-Manlup – Candidat la Camera Deputaților din partea Partidului PRO România

Vasile Dale

Partidul Verticala Nouă anunță lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie în orașul Baia Mare (foto)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.