BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

MISIUNE : Doi tineri ucraineni au alunecat pe versanți după ce au trecut ilegal granița prin munții Maramureșului

Actiune de cautare – salvare in derulare a salvatorilor montani ai SPJ Salvamont Maramures in M-tii Maramuresului pentru gasirea si extragerea a doi tineri ucrainieni de 21 ani,extenuati si prezentand rani minore in urma alunecarii pe versanti.

Cei doi sunt de mai bine de 24 ore pe munte , sunt externuati si nu au hrana si apa. Au sunat la 112 rugand sa fie ajutati.

O echipa a salvatorilor montani se deplaseaza la caz impreuna cu o echipa a Politiei de Frontiera Valea Viseului din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei.

ACTUALIZARE

Salvamontistii impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera sunt in teren si nu au reusit inca sa ajunga la cei doi ucrainieni care din ultimele informatii pe care le avem au coborat pe vale si au ramas blocati intr-o râpa deasupra unei cascade inalte de 15 – 20 metri.

Actiunea de salvare continua pana la extragerea si evacuarea ucrainienilor in siguranta.

Dupa aproape 9 ore salvatorii montani impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera au reusit sa ajunga la cei doi ucrainieni. Li s-a oferit hrana si apa si sunt pregatiti in vederea coborârii lor din munte.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Am inaugurat o secție modernă de ATI la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

Redactie

22 FEBRUARIE 1996, CEL MAI GRAV ACCIDENT AVIATIC DIN MARAMUREŞ: un Antonov An-24RV se prăbușeste în apropiere de Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV – LUME FĂRĂ MINTE: Șapte oameni s-au deparazitat cu soluție pentru oi. Intervin echipajele medicale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.