BREAKING NEWSImportant

Povești despre OAMENI FRUMOȘI, implicați în comunitate, cu drag și din drag de semeni, se spun la Viile Apei, Seini, Maramureș

 Aici, părintele paroh, pr. Timiș Ionel Radu, alături de doamnele învățătoare Felicia Cheregi și Cristina Țânțaș, a luat în grijă copiii comunității, dorindu-și ca aceștia să crească și să evolueze frumos, să devină, la rândul lor, oameni buni pentru comunitate.

           De 5 ani de zile sunt o echipă, alături de copii, părinți și alți oameni absolut minunați  care cred în povestea lor și care îi susțin.

         Seri de film, activități de dezvoltare și integrare socială, excursii, tabere, drumeții, activități artistice și culturale, toate gratuite pentru copii, îi unesc pe toți și mai mult.

        Oameni cu suflet mare, Corina și Dragoș Marcu, proprietarii hotelului Milano Blue din Mamaia, au oferit acestor copii, după ce au aflat povestea lor și a celor care îi îndrumă, o tabără gratuită la mare, la sfârșitul lunii iunie.

        A fost un sejur minunat!

       Condițiile excelente, mâncarea delicioasă, vremea însorită, marea liniștită, plimbarea cu barca, prânzul servit pe malul mării, au creat amintiri de neuitat pentru toți.

       Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, acești copii care formează grupul de cateheză al Parohiei Ortodoxe Viile Apei, filiala Racșa Vii, au vizitat Catedrala Arhiepiscopiei Tomisului, marcându-se, astfel, activități într-un parteneriat de suflet.

      Îmbrăcați în portul popular specific Maramureșului au cântat pricesne atât în catedrala din Constanța, cât și în biserica din comuna Cumpăna, în care au poposit în ultimele 2 zile ale sejurului, acest lucru fiind posibil prin bunăvoința doamnei primar al orașului Seini, Gabriela Tulbure, unul dintre OAMENII FRUMOȘI care susțin acest proiect.

         S-au legat prietenii, s-au clădit amintiri prețioase…

         Pentru că unele povești chiar merită spuse…

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Butănenii din Borșa au construit ilegal sub un cimitir. Acum încep să se vadă sicriele

Redactie

NOAPTEA MUZEELOR 2022: Programul muzeelor din Baia Mare

Redactie

AGRESIUNE LA STRÂMTURA: O femeie însărcinată a fost bătută până la leşin de concubin – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.