BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

FOTO: Borșa este ÎNTOTDEAUNA ACASĂ – ”Bine ați venit acasă!”, mesaj pentru borșenii care se vin în vacanță

Pentru că Borșa este întotdeauna ACASĂ, de 10 ani, în fiecare vară, îi întâmpinăm pe borșenii care vin în vacanță cu mesajul ”Bine ați venit acasă!” .

Deși din ce în ce mai mulți concetățeni aleg să rămână în oraș, mi-aș dori ca numărul lor să fie și mai mare, să muncim împreună, să continuăm ceea ce am început, să avem și la noi „o țară ca afară” – este mesajul transmis de primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Te-ar putea interesa si

Jandarmul maramureşean cu 100 de donări de sânge a primit o distincție semnată de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Redactie

APEL LA SIGHET: Reprezentanții unui local oferă recompensă pentru identificarea celui care ”rupe banii” (VIDEO)

Vasile Dale

AM AJUNS DE RÂSUL LUMII: Se fură tomberoanele pline cu gunoi din Baia Mare (foto/video cameră supraveghere)

Vasile Dale

1 mesaj

director Gradina zoologica iulie 16, 2024 at 9:19 am

Gradina zoological in aer liber la borsa in perioada 1 Aug -1 Sep! Nenumarate specii de primate pot fi vazute in habitatul lor natural desfasurand activitati barbare de spart seminte, plimbat cu masina si aruncatul cu priviri amenintatoare spre trecatori. Ascultatul de manele la maxim si analfabetismul functional sunt atuurile principare acestor fiinte. Scapate din robia campului muncii s-au intors inapoi la copacii din care ai coborat pentru a incinge un gratar cu mici si pentru asi externaliza apucaturile primitive care au fost reprimate timp de 11 luni in societatea occidentala. Barbarismul slavon poate fi observat forma lui naturala dupa 15 Aug cand primatele incep ritualurile de imperechiere, ritualuri care sunt marcate de o opulenta falsa unde fiecare individ incearca sa-si ascunda saracia si sa-si etaleze masina cumparata in rate catalogandu-se ca un „om” de succes.
La sfarsitul lunii, primatele se coalizeaza in grupuri mici planuidusi intoarcea in robie, punanad mana de la mana pentru a strange bani de combustibil si provizii se pornec in trista calatorie catre alte 11 luni de reprimate a apucaturilor barbare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.