BREAKING NEWSEvenimentNational

VIDEO: Incendiu violent în Satu Mare. S-au cerut forțe din Maramureș și Bihor. 4 pompieri au ajuns la Spital

Incendiu de amploare înregistrat ast[zi, ]n jurul orei 15.00, la un depozit situat pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare. Flăcările se văd de la mai mulți kiloemtri depărtare, iar fumul a ajuns deja în cealaltă parte a municipiului reședință de județ, purtat de curenții de aer.

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare precizează că Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine pentru lichidarea unui incendiu produs la hala colectare deșeuri de carton în municipiul Satu Mare, pe strada Magnoliei.

ACTUALIZARE, ORA 16:40 Patru pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei au fost transportați la spital

ACTUALIZARE, ora 15.50: Pericolul este major și s-a dat alarma. Au fost chemate forțe suplimentare din întregul județ Satu Mare, inclusiv de la serviciile voluntare pentru situații de urgență.

ACTUALIZARE, ora 16.05: Pentru gestionarea situației de urgență au fost solicitate în sprijin forțe profesioniste din judeţele Bihor și Maramureș.

ACTUALIZARE, ora 17.00: Pentru gestionarea situației de urgență intervin la fața locului 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă(1 din BH, 2 din MM, 3 SVSU, 1 aeroport SM), 1 autospecială de salvare la înălțime tip scară, 1 ventilator cu presiune pozitivă, echipajul de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul județului și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă , cu un număr de 67 cadre militare.

Misiune în dinamică!

Sursa informațiilor: PresaSM.ro

Te-ar putea interesa si

FERNEZIU: O familie formată din patru persoane, intoxicată cu ciuperci (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV: ACCIDENT MUNCĂ LA AEROPORTUL MARAMUREȘ – Un ucrainean a căzut de pe o schelă și a suferit fracturi – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO – ACTUALIZARE: O persoană încarcerată în urma unui accident pe strada Dumbravei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.