BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO: Impact violent între două mașini la ieșirea din Mireșu Mare. 4 persoane rănite (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean Mireșu Mare – Mogoșești, la ieșirea din Mireșu Mare spre Lucăcești.

Două autoturisme s-au ciocnit iar patru persoane ar fi rănite. La fața locului intervin echipajele medicale ale ambulanței și SMURD, dar și pompierii militari.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 15 iulie a.c., la ora 10:45, Poliția orașului Șomcuta Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.J. 108E, între localitățile Mireșu Mare și Lucăcești, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 31 de ani.

În urma impactului, conducătorul autoturismului acroșat și doi pasageri au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto principal: Ionuț Micu via facebook.com

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / Cumplit accident feroviar în Satu Mare: Tânăr de 19 ani, mort după ce a fost prins sub locomotiva unui tren (actualizare)

Redactie

SONDAJ – Deputatul Zetea ar conduce detașat la președinția CJ Maramureș. Toboșarul AUR și USR în cădere liberă

Vasile Dale

ANIMAL TORTURAT PE PIRITĂ: Cal bătut cu brutalitate pentru că nu putea să tragă după el o țeavă (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.