BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Accidente rutiere în Baia Mare și pe DN18 în pasul Hera

Astăzi pe șoselele din Maramureș s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate din fericire fără victime ci doar cu pagube materiale.

La primele ore ale dimineții pe DN18 în pasul Hera, între Petrova și Rona de Sus, s-a produs un accident rutier. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova a pierdut controlul volanului (probabil a ațipit la volan) și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Ce spune Poliția

La data de 16 iulie a.c., la ora 05:37, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 18 a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că un tânăr domiciliat în Republica Moldova, care conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se ulterior pe plafon.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, care a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Astăzi după amiază la intersecția străzilor Electrolizei cu Vasile Lucaciu s-a produs un alt eveniment rutier. Două autoturisme s-au ciocnit. Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului, din fericire nimeni nu a fost transportat la spital. Cei doi șoferi s-au înțeles pe cale amiabilă.

Ce spune Poliția

La data de 16 iulie a.c., polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs în municipiul Baia Mare, la intersectia străzilor V. Lucaciu și Electrolizei.

Șoferul unui autoturism ar fi pătruns în intersecție fără să oprească la culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările.

Un alt accident s-a produs în această seară pe bulevardul Decebal din Baia Mare. La fața locului au intervenit echipajele SMURD, Ambulanței și poliției. Persoanele implicate, după ce au primit prim ajutor, au refuzat să fie transportate la spital.

Te-ar putea interesa si

TRAGERI DE TIMP CA LA FOTBAL – Primarul Cherecheș și-a ”concediat” avocații și a cerut strămutarea procesului de la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Aflat în subordinea Primăriei Baia Mare, Azilul de Noapte din Baia Mare amendat de DSP Maramureș. Și pompierii au dispus remedierea deficiențelor

Vasile Dale

VIDEO: Mai multe incendii de vegetaţie uscată în judeţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.