BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: ”Bambucio” din Șomcuta Mare săltat și reținut pentru infracțiunea de ultraj (VIDEO)

În urma analizării probelor care au fost strânse de polițiști și procurori după scandalul care a avut loc în noaptea de 11 iulie 2024 pe strada Calea Mireșului din Șomcuta Mare s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului în vârstă de 22 de ani. Acesta a fost depus în arestul IPJ Maramureș, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Individul poreclit ”Bambucio” a provocat scandal în miez de noapte, iar la sosirea echipajelor de poliție a pus mâna pe un par cu care l-a lovit pe unul dintre agenții de poliție. Totodată a adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență. Apoi a fugit. În sprijinul polițiștilor din Șomcuta Mare au venit mascații din cadrul IPJ Maramureș.

La momentul respectiv s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj, tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri și alte violențe.

vom reveni

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/07/11/exclusiv-video-inarmat-si-in-pielea-goala-a-amenintat-cu-moartea-politistii-au-intervenit-mascatii-la-somcuta-mare

Te-ar putea interesa si

INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Ce pagube a provocat revărsarea râurilor Tisa şi Vişeu

Redactie

FOTO, VIDEO: Caravana drepturilor sociale porneşte din Baia Mare. Miting în faţa Prefecturii

Redactie

FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC ÎNFIORĂTOR: Vânzătoarea unui magazin din Lăpușul Românesc a fost înjunghiată de 7 ori în stradă. Lama cuțitului s-a rupt în spate

Vasile Dale

1 mesaj

lesc iulie 18, 2024 at 7:42 am

s-ar rezolva usor toate astea cu niste plumbi supersonici.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.