Important

BIROUL SIGURANȚA ȘCOLARĂ, ÎN CONTINUARE PREZENT ÎN TABERELE DE VARĂ

Încă de la începutul vacanței de vară polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au mobilizat și au fost prezenți în rândul elevilor aflați în taberele școlare din județul Maramureș, astfel încât aceștia să se bucure de noile experiențe în siguranță.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități educativ-preventive în taberele organizate la Centrul de Echitație Curtuiușu Mare, Sacro Cuore Baia Mare, Muzeul Satului Baia Mare, Școala Gimnazială Dănești și Școala Gimnazială Baia Sprie.

Întâlnirile s-au desfășurat în baza campaniei de informare cu privire la evenimentele negative în care pot fi implicați elevii pe perioada vacanței de vară și pentru conștientizarea rolului grupului de prieteni în determinarea implicării în astfel de situații. Aproximativ 125 de copii din taberele mențioate anterior și-au însușit mesajul polițiștilor.

„Împreună pentru o vacanță în siguranță” continuă pe tot parcursul vacanței de vară astfel încât tinerii să fie informați cu privire la un mod de petrecere al timpului liber într-un cadru legal și sigur.

Te-ar putea interesa si

SILUETE ŞI CULORI: Prima ediţie a evenimentului Baia Mare Fashion Show

Redactie

ANUNȚ PUBLIC DE RECRUTARE SPECIALISTI PENTRU FORMAREA COMISIEI DE SELECȚIE A PROIECTELOR CULTURALE ȘI A COMISIEI DE SOLUȚIONARE A CONTESTAȚIILOR

Redactie

BEAT LA VOLAN: Un tânăr din Maramureş a provocat un accident la Cluj-Napoca

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.