BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente la Săcel – Un mopedist s-a lovit de un autoturism iar cu două ore înainte, un tractor fusese lovit de un autoturism

Două accidente rutiere s-a produs aseară pe raza localității Săcel.

În primul accident atelajul agricol a fost lovit frontal de un autoturism în timp ce circula pe DJ186. Din fericire în urma impactului nicio persoană nu a fost rănită, evenimentul rutier soldându-se cu pagube materiale.

În cel de-al doilea eveniment rutier un mopedist a lovit un autoturism. În acest caz, în urma impactului, conducătorul mopedului a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la spital pentru investigații medicale.

Ce spune Politia

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 22:00, Poliţia oraşului Săliştea de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N.17C, în comuna Săcel, a avut loc un accident de circulaţie cu victimă.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului și în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 65 de ani, care conducea un moped, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism.

În urma impactului, conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Datorită leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Femei atacate şi agresate sexual la Ocna Şugatag. Mai mult, suspectul se masturbează în faţa femeilor

Redactie

E OFICIAL: Cei 4 rugby-iști de la CSM Știința Baia Mare au fost confirmați cu varianta africană OMICRON

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier între Baia Mare şi Copalnic. Două persoane rănite (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Escu iulie 20, 2024 at 2:33 pm

Cred ca multi din Sacel si-au luat permisul pe bani la ce prost conduc !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.