BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

Tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, identificat de poliţiştii din Bogdan Vodă

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au condus la identificarea unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 1400 euro, a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În fapt, la data de 14 iulie a.c., un bărbat din Șieu a sesizat Poliția cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuință.

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 13 spre 14 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil printr-un geam lăsat deschis și au sustras 1400 euro.

Activitățile specifice desfășurate de polițiști au condus la identificarea unui tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

300 de radare fixe vor fi instalate pe drumuri aglomerate din România. Pe ce tronsoane se vor monta

Vasile Dale

LOVITURĂ NĂUCITOARE – ÎNCĂ UN FOCAR DE GRIPĂ AVIARĂ: Măsuri dure la Seini – 8 ferme de păsări și una de porci monitorizate

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Totul e ”PERFECT” în Baia Mare în prima zi de școală – Copiii de la Iorga mutați la Racoviță vor învăța în condiții de EV MEDIU

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.