EvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNE DE CĂUTARE: Trei ucraineni rătăciţi pe munte, găsiţi de salvamontişti şi poliţişti de frontieră

Acțiune de căutare salvare, târziu în noapte, a 3 cetățeni ucraineni rătăciți în M-ții Maramureșului. La acțiunea de salvare au participat salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș împreună cu o echipa a Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte din cadrul ITPF Sighetu Marmației.

Cetățenii ucraineni care se aflau de mai bine de 48 ore pe munte au sunat la 112 solicitând ajutor de urgență, fiind uzi, fără provizii, cu ușoare probleme medicale (din spusele lor) și fără posibilitatea de a se orienta.

Acțiunea a început la ora 1.15 azi dimineață încheindu-se cu bine în jurul orelor 09.30 moment la care cei 3 ucraineni au fost preluați de autoritățile competențe.

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE JUDEŢULUI: Accident la Hideaga, condamnat pentru conducere fără permis, peste 70 de permise de conducere reținute

Redactie

TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE AGRESORI: Bătăuş din Fărcaşam reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii băimăreni

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: ”Pistol mitralieră Kalașnikov fără discuție”. Posesorii de arme din zonă au venit cu puștile la control. Anchetatorii susțin că au un cerc de suspecți, nicio persoană reținută (video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.